Kernwaarden

Kernwaarden

Ted Culinair Advies staat voor de beste match op het gebied van bedrijfscatering, horeca en hospitality. Bij het advies wordt rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgevers, de wensen van de medewerkers en gasten en de snelle ontwikkelingen binnen de bedrijfscatering. Door een heldere visie op de echte adviesbehoefte, een doel- en oplossingsgerichte aanpak en een creatieve kijk is de advisering praktisch en makkelijk toepasbaar.

Verrassend
Wij staan zelf nog regelmatig in de keuken van verschillende grote locaties. Hierdoor blijven wij feeling houden met de vraag, behoefte en trends binnen de bedrijfscatering. Ons statement is: “Vandaag is goed, maar morgen moet het beter.” Door onze jarenlange ervaring weten wij met een aantal basistechnieken er voor te zorgen dat het menu en de uitstraling van de gerechten voor de gasten iedere keer weer een feestje zijn.

Veelzijdig
Door onze praktische instelling weten wij op alle vlakken aanpassingen door te voeren die resulteren in een hogere gasten- en medewerkerstevredenheid. Van grote tot eenmanslocaties weten wij door onze creatieve kennis tot een passende advies te komen.

Betrokken
Het doel is om van elke opdracht een succes te maken. Met onze betrokkenheid, uithoudingsvermogen en passie voor het vak wordt elke verandering in het bedrijfsrestaurant vakkundig uitgevoerd.