In de media

In de media

Pure ambachtelijke Chicken Burger

Posted by Tedculinair on maart 06, 2017
0
Category : In de media

Puur en ambachtelijk. Chicken Burger ziet er kleurrijk uit en munt daarnaast uit door haar smaak. Een eerlijk gerecht dat je gerust één keer in de twee weken of één keer in de week op het menu van het bedrijfsrestaurant kunt plaatsen. Puur, ambachtelijk, eerlijk. Het zijn begrippen die vaak worden gebruikt en daardoor hun … Read more…

Read More

Beleving jaagt je omzet op

Posted by Tedculinair on maart 06, 2017
0
Category : In de media

Als je dag-in-dag-uit in grote lijnen dezelfde gasten tevreden moet stellen, zoals in de bedrijfscatering, zijn beleving en verrassing extra belangrijk. Ted Commandeur verstrekt tips waarmee je extra beleving kunt creëren zonder dat dat zwaar in de papieren gaat lopen. Slimme aanpassingen kunnen leiden tot extra aandacht van de gast en tot meer beleving. Soms … Read more…

Read More

Snel en stijlvol een uitsmijter bereiden

Posted by Tedculinair on februari 08, 2017
0
Category : In de media

We kunnen er niet omheen in het bedrijfsrestaurant: de uitsmijter. Staat overal op het menu en in sommige restaurants kom je ze zelfs dagelijks tegen. In Ted’s Advies dit keer een paar tips om snel en stijlvol uitsmijters te bereiden. Mijn gedreven horecahart zou ze liever niet zien en ontwijken, maar laten we eerlijk zijn, … Read more…

Read More

Salade Brie in Filodeeg met kaasstengel

Posted by Tedculinair on februari 08, 2017
0
Category : In de media

Verrassen met een Salade Brie in Filodeeg. Dat kan, zegt Ted Commandeur van Ted Culinair Advies. ‘Vooral voor vegetariërs en flexitariërs is dit een smakelijk gerecht.’ De combinatie van lauwwarme brie met koude salade zorgt voor verrassing. De crème gemaakt van bietensap en Griekse yoghurt, mag er eveneens zijn. Niet alledaags, zeer smaakvol. De cateraar … Read more…

Read More

Verkoop meer, geef gerechten namen

Posted by Tedculinair on februari 08, 2017
0
Category : In de media

Meer verkopen? Dat wil iedereen. En soms hoef je daar niet eens zo heel veel moeite voor te doen. Geef gerechten pakkende namen, maak ze spannend, aldus Ted Commandeur in de eerste aflevering van de rubriek Ted’s Advies. Een leuke, sprankelende naam kan meerwaarde geven aan een gerecht. Soms volstaat het weergeven van de naam … Read more…

Read More
Page 1 of 212